Fysiotherapeut i.o.

Index2

We hebben in onze praktijk regelmatig fysiotherapeuten in opleiding, afkomstig van de Hogeschool Zuyd, die in het kader van het eindexamen 11 weken stage bij ons lopen. De fysiotherapeut in opleiding loopt bij zowel Ron Coerver als Danielle Voragen-Fokkens als Fabrice Houtvast stage. Hier onder stelt de fysiotherapeut  in opleiding zich voor:

Hallo,

mijn naam is Khandor Ercicia, 22 jaar, en ik ben laatstejaars fysiotherapie student bij Zuyd Hogeschool in Heerlen. Ik woon mijn hele leven al in Sittard, en de laatste paar maanden woon ik voor het eerst op mezelf met mijn vriendin en onze kitten (Pippie). Ik zal vanaf 15 november tot en met 4 februari mee komen draaien in deze praktijk samen met Ron, Danielle, Désirée en Fabrice. Mijn doel is dat ik iedereen na zijn/haar behandeling kan laten vertrekken met het gevoel dat ze écht geholpen zijn. Als student zijnde - en straks als beginnend beroepsbeoefenaar - heb ik natuurlijk nog veel te leren, dus wees niet bang om me constructieve feedback te geven!
Tot ziens in de behandelkamers!

Ik zal deze stage lopen van 15 november 2021 tot en met 4 februari 2022.


Pasfoto Stage 002  

Hallo!

Mijn naam is Thieu Schroën, 23 jaar en laatstejaars fysiotherapie student aan de hogeschool Zuyd in Heerlen. Komende 11 weken zult u mij in de praktijk bij Ron stage zien lopen. Geboren in Nieuwegein, ben ik in de loop der jaren steeds zuidelijker gaan wonen en verblijf nu in het zonnige zuiden, in Heerlen. Ik hoop hier veel te kunnen leren dus schroom vooral niet om me te laten weten hoe ik u nog beter van dienst kan zijn. Tot snel!

Ik zal deze stage lopen van 15 november 2021 tot en met 4 februari 2022.