Kousen aanmeten

De compressie specialist weet raad
Heeft u last van opgezette, dikke en vermoeide benen of armen als gevolg van oedeem, trombose, spataderen, een zwangerschap of hart-en vaatproblemen? Of zijn deze klachten opgetreden na een operatie, bestraling, infectie of ongeval? In dat geval weten wij raad en kunnen wij uw klachten, als een echte compressie specialist, behandelen met een zwachtelbehandeling, lymfdrainage of therapeutisch elastische kousen.


Therapeutisch elastische kousen
In samenwerking met de Spataderpoli van het Atrium MC en FysioTek, een serviceorganisatie van- en voor zelfstandig werkende oedeemtherapeuten in Nederland, leveren wij  een volledig pakket aan therapeutische elastische kousen voor de behandeling van veneuze en lymfatische klachten, ofwel een abnormale ophoping van vocht in de ledematen.

Ons doel is even simpel als uitdagend: eersteklas hulpmiddelenzorg bieden voor patiënten met oedeem, trombose en spataderen.

Daarvoor komen wij speciaal bij U aan huis de steunkousen opmeten, bij voorkeur 's morgens, om een optimale pasvorm te garanderen 
Voor het aanmeten of het krijgen van informatie kunt u rechtstreeks contact opnemen met onze specialist hier in de praktijk. Om een afspraak te maken voor het aanmeten van therapeutisch elastische kousen heeft u een verwijsbrief nodig van uw huisarts of specialist. Bij de eerste afspraak dient u deze mee te nemen samen met uw verzekeringsgegevens. Voor alle volgende verstrekkingen van therapeutisch elastische kousen kunt u zonder verwijsbrief/machtiging bij ons terecht.
Wilt U meer informatie, dan vindt U hier de folder van Fysiotek